Over ons

Bij De Beste Rijstkoker hebben we als missie om de aankoop van rijstkokers, multicookers, slowcookers en stoomkokers zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn namelijk duizenden verschillende producten en wij begrijpen dat de keuze dan best lastig kan zijn. 

Eten is onze onze passie en die delen wij graag op een begrijpelijke manier zodat je zelf een goede beslissing kan nemen.

Even voorstellen

Ik ben Kenneth, de oprichter van De Beste Rijstkoker. Ik kook al meer dan 10 jaar voor mijzelf en voor mijn vriendin en ben een échte Azië liefhebber. Rijst is mijn favoriete bijgerecht en eet het veel liever dan pasta, noedels of aardappels. De rijstkoker is daarom mijn beste maatje in de keuken. Ik merkte al snel dat veel Nederlanders geen rijstkoker hebben en daar wil ik verandering in brengen. Iedereen aan de rijstkoker! Het geeft niet alleen gemak maar de rijst is ook veel lekkerder.

Kenneth eigenaar van De Beste Rijstkoker

Hoe beoordelen wij de apparaten?

Wij besteden veel aandacht en tijd aan het opzetten van de koopgidsen. Wij kijken hierbij naar de specificaties, reviews en onze eigen gebruikservaring. Soms interviewen wij ook andere gebruikers om de producten beter te begrijpen en om te kijken of het past bij een specifieke klantwens. Wij gebruiken ook regelmatig verschillende online forums om de gebruiksduur te peilen. 

Onze beoordelingen zijn altijd uitgedrukt in 5 sterren en zijn altijd naar verhouding van de andere producten op dezelfde pagina. Zo kan het voorkomen dat dezelfde rijstkoker op een andere pagina een andere beoordeling krijgt.

Ons verdienmodel

Om de website te laten draaien, wordt er geld verdiend. Op De Beste Rijstkoker maken wij gebruik van affiliate links. Als je op zo’n link klikt, ga je naar een website zoals Bol.com of Amazon.nl. Als je daar vervolgens wat koopt, krijg ik een kleine vergoeding. Jij betaalt nooit meer dan dat je zou betalen als je direct naar deze websites zou gaan. Voor ons is het een hele eer want wij dragen bij aan een betere informatievoorziening en jij bent (hopen we) blij met jouw aankoop! 

Wij accepteren ook gratis producten. Als wij een product (deels) gratis hebben gekregen, vermelden wij dit altijd als wij dit product bespreken. Wel zo eerlijk!

Heb je nog vragen, suggesties of goede feedback? Neem dan contact met ons op. Vinden we leuk! 

Amazon affiliate disclaimer

De Beste Rijstkoker is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. De Beste Rijstkoker kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.