Russell Hobbs

Rusell Hobbs

Vooral bekend van de waterkoker maar de rijstkokers zijn écht een aanrader! 

Russell Hobbs is een bekend merk dat gespecialiseerd is in huishoudelijke apparaten, met name keukenapparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1952 door Peter Hobbs en Bill Russell in het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien heeft Russell Hobbs een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk.

Een van de bekendste producten van Russell Hobbs is de elektrische waterkoker. Het merk was een pionier in het introduceren van de eerste automatische waterkoker met een thermostaat en een automatische uitschakelfunctie, waardoor het koken van water eenvoudiger en veiliger werd. Sindsdien heeft Russell Hobbs een breed scala aan waterkokers ontwikkeld, met verschillende stijlen en functies, zoals instelbare temperatuurstanden en snelle kooktechnologie.

Naast waterkokers produceert Russell Hobbs ook andere keukenapparatuur, zoals broodroosters, koffiezetapparaten, slowcookers, blenders, mixers en keukenmachines. Het merk streeft naar het leveren van hoogwaardige apparaten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Ze combineren innovatieve technologieën met eigentijds design om aan de behoeften van de moderne consument te voldoen.

Russell Hobbs heeft door de jaren heen verschillende prijzen gewonnen voor hun productontwerp en innovatieve benadering. Ze blijven nieuwe producten ontwikkelen en streven ernaar om het leven van mensen in de keuken gemakkelijker en plezieriger te maken.

Russell Hobbs rijstkokers

De eerste 3 rijstkokers zijn eigenlijk hetzelde maar hebben ieder hun eigen formaat. Het zijn degelijke rijstkokers die doen wat ze beloven; lekkere rijst bereiden. Ze zijn anoloog (alleen koken en warmhouden) en hebben een losse transparante deksel.

De Russell Hobbs 19750 is een iets ander model maar werkt eigenlijk hetzelfde. Het grote voordeel? Er zit een handig stoommandje bij! 

Russell Hobbs Multicookers

Russell Hobbs heeft ook een paar interessante multicookers op de markt gebracht.

De Russell Hobbs 21850 is erg populair en heeft als voordeel dat je meerdere soorten gerechten kunt bereiden. Een hogedruk functie ontbreekt echter en dat zien we wel veel terug in andere multicookers. Je zou het dus ook kunnen zien als een rijstkoker met extra functies zoals soepen, yoghurt, stoofgerechten en stoommogelijkheden. Je krijgt er ook een handig stoommandje bij.

 

Russell Hobbs Slowcookers

De Russell Hobbs 28270 is de beste slowcooker in de selectie. In tegenstelling tot de andere slowcookers kun je hier ook erg gemakkelijk in grillen en braden. Dat zorgt ervoor dat je niet vooraf bijvoorbeeld het stoofvlees moet bakken in een pan om het vervolgens pas in de slowcooker te laten garen. Daarnaast worden de zijkanten beter verwarmd waardoor de warmte beter verdeeld wordt.

De overige slowcookers zijn van degelijke kwaliteit. Let op bij de Russell Hobbs 25570; die is rond en daardoor niet handig om langere stukken vlees of een hele kip te garen.

Met de Russell Hobbs 225630 krijg je ook nog een handig sous vide rekje en een thermometer erbij.

 

Welke Russell Hobbs slowcooker raden wij aan?

De beste Russell Hobbs slowcooker is de Russell Hobbs Good-to-go multicooker 28270. Niet alleen de functies zijn uitgebreider en gemakkelijker, ook de binnenpan is van uitstekende kwaliteit én vaatwasserbestendig. Echt een aanrader!